Ülkemizin en önde gelen kurumları arasında yer almakta olan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT bilindiği üzere Türkiye'nin dört bir yanına şube açtı ve her eve yakın bir PTT bulunuyor. Yetişilmeyen noktalarda da hizmetleirin verilmesi hatta işlek bölgelerde 7/24 çalışan şubelerinde bulunması için özel kurum ya da kişilere acente vermekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'nin şu anda Türkiye geneli çok sayıda özel acentesi de bulunmakta olup özel bir Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT acentesinden büro memurluğu ilanı yayımlandı ve adaylar yoğun rağbet gösteriyor.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'ye bağlı hizmet vermekte olan özel bir acenteden yayımlanan duyuruda büro memuru alımı yapılacağı belirtildi. İlanda her hangi bir özel şart verilmemiş olup özel olduğu için çalışma sisteminin 7/24 olduğu bilinmektedir. Buna göre acente merkeze uzak olduğu için kişilerin kendi arabalarının olması ve ulaşımlarını bu şekilde yapması gerekiyor. Ancak şirket kişinin benzin masraflarının karşılanacağını yani maaşın üstüne ekstra yol parasının verileceğini duyurdu. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'nin özel acentesi ilanda verilen bilgilere göre büro memuru alımı yapılacağı öğrenilmiş olup adayların başvurularını yapması için aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Buradan ilgili firmaya müracaatlarını yapacak olan adaylar firmadan haber gelmesini yapılacak ise mülakatın yapılmasını bekleyebilir.

https://bit.ly/38UBtop

Editör: TE Bilisim