PTT personel alım ilanları açıklandı.

PTT iştiraki olan ptteM Tekonoji ve Elektrik Hizmetler A.Ş. farklı kadrolarda personel alımları yapacak. Buna göre elektronik ticaret alanında çalışmalarına devam eden firmanın e-ticaret sektöründeki faaliyetlerinin devam ettirebilmek için kariyer ilan sitesi üzerinden başvuru alınmaya başlandı.

PTT 3 FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI

Grafik tasarımcı uzmanı karosundaki alımlarda adayların Üniversitelerin grafik tasarım ve güzel sanatlar bölümlerinden mezun olmaları Adobe Photoshop ve Illıtrator yazılımlarını kullanabilmeleri, tasarım alanında kendini geliştirmeyi seven, temel düzeyde html ve css bilen, daha önce banner mailing ve sosyal medya çalışmaları yapan, temel düzeyde video animasyonları yapabilen, web standartları konusunda bilgi sahibi, 2 yıl iş tecrübesine sahip, askerliğini yapmış yada iki yıl tecil ettirmiş olan adaylar başvuru yapabilecek.

E-ticaret sorumlusu kadrosundaki alımlarda üniversite mezunu olmak 2 yıl e-ticaret alanında tecrübeli olmak, iyi derece office programlarını kullanabilmek, İngilizce bilen, takım çalışmasına uygun, yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, Ankara’da ikamet eden adaylar başvuru yapabilecek.

PHP Developer kadrosundaki alımlarda ise PHP ve MySQL ile minimum 2 yıl yazılım geliştirmiş olmak istenilmektedir. Tertipli kod geliştirebilen, Ankara ilinde ikamet eden, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış yada iki yıl tecil ettirmiş olan adaylar başvuru yapabilecek. Adaylar diğer başvuru şartlarını ilandan öğrenebilirler. PHP Developer kadrosunda 10 kişi istihdam edileceği açıklandı.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/K1G6md

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizler itakip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim