Ülkemizin güvenlik hizmeti konusunda en bilinen büyük şirketler arasında yer alan, 200 binden fazla abonesi ve bir milyondan fazla kullanıcısı bulunan Pronet Güvenlik Hizmetleri, hem güvenlik konusunda önemli çalışmalar yürütmekte hem de elektronik güvenlik konusunda lider firmalardan bir tanesidir. Pronet Güvenlik Hizmetleri yeni yatırımların sürdürmekte olup uygun pozisyonlara personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Pronet Güvenlik Hizmetleri personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurular interaktif iş ilanları siteleri ya da Türkiye İş Kurumu aracılığı verilmektedir. Yeni ilanlara bakıldığında yüzlerce kişilik personel alımının yapıldığı görülmektedir.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Pronet Güvenlik
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
İlan Edilen Farklı Pozisyon: 50'e Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Pronet Güvenlik firması tarafından yayımlanmış ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 50'e yakın farklı kadro yayımlanmış olup bu kadrolar için çok sayıda personel alımının yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak?

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
İşkur ve Devlet Teşvikleri Uzmanı
Yeni Mezun-Saha Satış Uzmanı
Saha Satış Uzmanı
Satış Eğitim Uzmanı
Portföy Yöneticisi
Tele-Satış Uzmanı
Satış Müdür Yardımcısı

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlara Pronet Güvenlik Hizmetleri çok sayıda personel alımı yapacaktır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir.

NASIL BAŞVURULAR YAPILIR?

Pronet Güvenlik Hizmetleri firmasının personel alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan linki takip etmesi, nitelikleri öğrenmesi ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/uWXqzt
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim