Ev ve iş yerleri için güvenlik hizmetleri sunmakta olan elektronik firması Pronet Güvenlik Hizmetleri açık pozisyonlarına göre personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Pronet personel alımları interaktif iş ilanları siteleri ve İŞKUR üzerinden yayımlanmaktadır.

İŞKUR ve interaktif iş ilanları sitelerinden Pronet Güvenlik Hizmetleri firması için yayımlanmmış olan pozisyonlara bakıldığında toplam 190 kişilik personel alımının gerçekleştirileceği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Pronet Güvenlik Hizmetleri

Açık Pozisyon: 190

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Pronet Güvenlik tarafından ilan edilmiş olan 190 pozisyon için personel alımı yapılmaktadır. Peki hangi pozisyonlara alımlar gerçekleştirilmektedir.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Saha Satış Uzmanı

Güvenlik Görevlisi

Portföy Yöneticisi

Müşteri Deneyimi Proje Uzmanı

Personel Özlük İşleri Uzman Yardımcısı

Telemarketing Müşteri Temsilcisi

Montaj Teknisyeni

Veritabanı Yöneticisi

İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Outbound Müşteri Temsilcisi

BAŞVURULAR

Yukarıda ki ilgili pozisyonlar için toplam 190 kişilik personel alımı yapılmaktadır. 150 kişilik güvenlik görevlisi ilanına müracaatlar 2 Haziran 2017 tarihinde sona ermektedir. Adaylar 160 kişilik güvenlik görevlisi alımına İŞKUR üzerinden müracaat edebilir. Diğer pozisyonlar için ise adaylar aşağıda verilmiş olan linki takip ederek aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir ve müracaatlarını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/4yh7Ck

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ