Pronet Güvenlik Hizmetleri ülkemizde yıllardır hizmet vermekte ve güvenlik sektörünü bilinen markaları arasında yer almaktadır. Ev, iş yeri, okul, kamu kurumları vb. gibi alanların güvenlik önlemlerini alan ve pek çok noktayı güvenliksizken güvenlik alarmları ile döşeyen Pronet Güvenlik Hizmetleri Türkiye geneli 200 bin abone ve bir milyondan fazla kişiye hizmet vermektedir.

Alım ilanları hakkında Pronet Güvenlik Hizmetleri resmi sitesi aracılığı iel adaylara bilgi verdiği gibi yine internet ortamından da açık pozisyonları duyurmaktadır. Pronet Güvenlik Hizmetlerinin yeni yayımladığı açık pozisyonlara bakıldığında şirketin çok sayıda personel alımı gerçekleştireceği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 20

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK


Pronet Güvenlik Hizmetleri interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre 20 farklı pozisyon için personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak

Saha Satış Uzmanı
Telemarketing Müşteri Temsilcisi
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Digital Marketing Assistant Manager
Portföy Yöneticisi
Montaj Teknisyeni
Teknik Ürün Yöneticisi
Satış Müdür Yardımcısı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 20 pozisyon için personel alınacak.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Pronet Güvenlik Hizmetleri 20 pozisyon için personel alacak. Peki başvuru yapmak isteyen adaylar ne yapmalı? Adayların aşağıda yer alan linki takip ederek gerekli niteliklere uyum sağlamaları durumunda yine aynı ortam üzerinden müracaatlarını yapmaları gerekmektedir.

https://goo.gl/XFe31s
Editör: TE Bilisim