Ülkemizin güvenlik hizmetleri konusunda önemli çalışmaları bulunmakta olan Pronet Güvenlik Hizmetleri Türkiye geneli milyonlarca farklı müşteriye hizmetlerini sürdürmekte olup aktif olarak sahada da son zamanlarda en çok çalışma yürüten firmalardan bir tanesidir.

Büyüme oranını geliştirmeye devam etmekte olan Pronet Güvenlik Hizmetleri açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için yeni personel alımı ilanlarını hazırlamakta ve kamuoyuna duyurmaktadır. Pronet Güvenlik Hizmetleri hazırlanan yeni ilanlar kariyer siteleri üzerinden duyuruldu. İşin Olsa ekibi olarak sizler için bu ilanları birleştirdik. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve detaylar nedir?

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Pronet Güvenlik Hizmetleri farklı pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınan pozisyonlar nelerdir? Buna göre çağrı merkezi personeli, saha satış temsilcisi, pörtföy yöneticisi, bölge satış destek uzman yardımcısı, organizasyonel gelişim uzmanı, ürün ve proje yöneticisi, web yazılım uzmanı, montaj ekip şefi, personel özlük stajyeri, yazılım uzmanı vb. gibi kadrolar için personel alımı yapılmaktadır. Her pozisyon için farklı şartlar aranıyor ancak adayların meslekleri ile ilgili gerekli sertifikalara sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, ekip çalışmasında başarılı olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak vb. gibi şartlara da sahip olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Pronet Güvenlik Hizmetleri bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/vVYtDY linkini kopyalaması ve yapıştırması gerekmektedir. Ardından firmanın ilanlar bölümüne gelecek olan adaylar tüm pozisyonları görüntüleyebilir, nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir ve başvurularını da yine aynı kanal aracılığı ile gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA