Polis Akademisi Başkanlığına 500 komiser yardımcısı alımı yapacak!

Polis Amirleri Eğitim Merkezi PAEM, emniyet mensupları arasından 450 kişi bay, 50 kişi bayan olmak üzere 500 kişinin alınacağını belirtmişti. Komiser Yardımcısı olmak isteyen adayların başvuru yapabileceği alımlar için bazı başvuru şartları açıklanmıştı. Adayların öncelikle emniyet mensubu personeller arasından başvuru yapabileceklerini aktarmak istiyoruz. Diğer başvuru şartları ise şöyle;

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvurular 26 Ekim tarihinde başladı. Alımlarda başvuru şartları; Meslekte 2 yıl fiili olarak tamamlamış olmak, Dört yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak, yaş şartında sınavın yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile 45 yaşından gün almamış olmak istenilmektedir. Performans değerlendirmesinde sın iki notu iyi veya çok iyi olmak, son iki yıl içerisinde kısa süreli ya da uzun süreli durdurma cezası almamış olmak, hakkında meslekten çıkarma ya da men edilme cezası verilmemiş olmak şartları aranmaktadır.

SON BAŞVURU;

Başvurular 5 Kasım tarihinde tamamlanması gerekmektedir. Adayların başvuru için personel bilgi sistemi üzerinden elektronik olarak başvuru yapabileceği belirtildi. Sınav ücreti olarak 200 Tl ödemenin başvuru tarihine kadar yapılması gerekiyor.

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim