Ülkemizin en köklü petrol firmaları arasında yer almakta olan ve en çok tanınır firmalardan bir tanesi olarak bilinen Petrol Ofisi Anonim Şirketi yeni şube açılışları gerçekleştirmekte, yatırımlarını sürdürmekte ve personel alımlarına da devam etmektedir.

Petrol Ofisi Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Petrol Ofisi Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte ve personel alımına ilişkin detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: Petrol Ofisi Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 10'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR HANGİLERİDİR?

Petrol Ofisi Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 10'a yakın farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Petrol Ofisi Anonim Şirketi personel alımı yapıyor.

Direkt Satışlar Temsilcisi
İkmal & Lojistik SEÇG İş Ortağı
Bakım Şefi - Derince, Kocaeli
Muhasebe Uzmanı
İrtibat Personeli
Elektrik Bakım Teknisiyeni
Saha Müdürü - Kamu Satışları

BAŞVURULAR

Yukarıda Petrol Ofisi Anonim Şirketinin alım yapacağı bazı personel kadroları verilmiştir. Peki adaylar müracaatlarını nasıl gerçekleştirecek? Buna göre aşağıda verilen linki takip edecek olan adaylar başvurularını bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/PZksbK
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ