Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olan bayilikleri ile satışlarına devam etmekte olan Petrol Ofisi Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Petrol Ofisi Anonim Şirketi personel alımı ilanları interkatif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakatdır.

Petrol Ofisi Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında 10 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Petrol Ofisi Anonim Şirketi
İlan Edilen Pozisyon: 10
Alım Yapılacak İller: Çok Sayıda
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Petrol Ofisi Anonim Şirketi 10 farklı pozisyon için Türkiye geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacaktır.

Bakım Şefi - Derince
Elektrik Bakım Teknisiyeni
Üretim ve Dolum OperatörüMekanik Bakım Teknisyeni
Kontrol ve Performans Uzmanı
3rd Party Supply Specialist (Part time) -TEMPORARY
Internal Control & Finance Project Specialist
Laboratuvar Teknisiyeni

BAŞVURU BİLGİLERİ

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere Petrol Ofisi firması 10 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Petrol Ofisi Anonim Şirketi personel alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek gerekli müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/eF8ufv
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ