Milli takımlara resmi olarak lastik tedarikçisi olan Petlas Lastik, sık sık yaptığı kampanyalar ile de tüketicinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Petlas Lastik 2 milyon metre karelik alanda üretime devam ederken yeni eleman alımları yapacağını duyurarak iş arayanlara da umut ışığı olmuş durumda. Evet yanlış duymadınız, tam 2 milyon metre karelik bir üretim alanı ve yeni iş fırsatları. Petlas fabrikalarında her türlü kara taşıtı lastiği üretilmekte olup bunun yanı sıra uçaklar içinde lastik üretimi yapılmaktadır. Dünya üzerinde 90 farklı ülkede satışı yapılan ve kullanılan Petlas lastikleri AR-GE yatırımları ile yönetim ve pazarlama anlayışını birleştirerek her geçen gün dünya taşıt lastikleri pazarında satış ve Pazar payını büyüterek yerini ve marka ismini daha da sağlamlaştırıyor.

Yüzde yüz Türk sermayesi ile kurulan ve çalışan Petlas A.Ş yeni eleman ve personel arayışları çerçevesinde binlerce kişiye iş bulma fırsatı vermiş durumda. Her yıl yaptığı gibi 2016 yılı içerisinde de Petlas Lastik Eleman Alımları İş İlanları aracılığı ile personel alımı yapacaklarını duyurdu. İnsan Kaynaklarından yapılan açıklamaya göre iş arayan kişilerin ve Petlas lastik de çalışmak isteyenlerin başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerektiği açıklandı. Yaklaşık 20 pozisyonda eleman alımı yapacak olan Petlas açık olan pozisyonları da bildirdi. Hangi pozisyonların açık olduğunu ve size en uygun gelenlerini yazımızın devamında bulabilir ve başvurularınızı formları eksiksiz olarak doldurarak yapabilirsiniz.

Petlas Lastik Eleman Alımları İş İlanları ile bildirilen bu pozisyonları şu şekilde sıralayabiliriz; genel muhasebe uzmanı, pazarlama müdürü, bilgisayar mühendisi, santral operatörü, lastik kaplama ustası, boyahane formeni, akü üretim formeni, mekanik tesisat mühendisi, akü üretim mühendisi, şantiye şefi, tır şoförü, pazarlama iletişim uzaman yardımcısı, üretim elemanı ve üretim teknik personeli, PLC otomasyon personeli pozisyonlarında eleman alımı yapılacak. Eleman alımı yapılacak şehirler ise şu şekilde sıralandı; Kırşehir ve ilçeleri, Ankara ve ilçeleri, Kocaeli ve ilçeleri, İstanbul Anadolu yakası, İzmir ve ilçeleri, Çankırı ve ilçeleri, Antalya ve ilçeleri olmak üzere personel alımları gerçekleşecektir. başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/abdulkadir-ozcan-otomotiv-lastik-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c6064-p30945/
Editör: TE Bilisim