Türkiye’nin önemli hava yollarında biri olan Pegasus dahil olmak üzere 2 firma dahilinde pilot ve personel alımı yapılacağı ilgili kariyer sitesinde ilan edilmiş olup bu kapsamda farklı illerde adaylar pilot olarak istihdam edilecektir. İlgili ilanlar ve detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Pegasus Havayolları Ofis Elemanı

Pegasus tarafından kariyer sitesinde yer alan ilanda adayların yüksek okul mezunu olma, esnek çalışma saatlerine uyum sağlama, daha önce havacılık sektöründe deneyimi olma, İngilizceyi iyi biliyor olma, MS Office programlarını kullanabilme, takım çalışmasına uyum sağlama, İstanbul’da ikamet edebilme şartlarını yerine getirmesi istemektedir.

Ado Havacılık Kaptan Pilot

İlgili havacılık firmasında genelinde yapılacak olan alımda adaylar Bodrum’da istihdam edilecek olup Geçerli ATPL(A)/CPL Lisans sahibi olmak (SHGM Onaylı),Daha önce herhangi bir sebeple lisansı askıya alınmamış veya iptal edilmemiş olmak, Part- Med standartlarında düzenlenmiş geçerli 1’nci Sınıf Sağlık Sertifikasına sahip olmak,Geçerli tip lisansında Cessna 208B EX tipinde Kaptan Pilot olarak görev yapmış, Deniz uçağı ve deniz uçuş operasyonlarında tecrübeli, Minimum 5 yıl pilot deneyimli ve en az 3 yılı sivil havacılık tecrübeli, Uzun yurt içi, yurt dışı yatı görevleri alabilecek, Min ICAO Level 4 seviyesine sahip, Adli sicil kaydı bulunmayan şartlarını sağlaması istenmektedir.

Pilot Alımı

Ankara, Çanakkale, Denizli, Nevşehir, Samsun, Sivas, Tokat illerinde pilot alımı yapılacak olup kısa dönemli çalışma için ilgili kadroda alım yapılacaktır. Adayların Minimum CPL lisanlı ve SEP tarihi geçerli olması gerekmektedir.

İlgili pilot ve personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar http://bit.ly/39pxr7C linkten online olarak başvuru yapabilmekte ve ilanlara erişim sağlayabilmektedir.

Editör: TE Bilisim