Geçtiğimiz günler itibariyle duyurduğumuz, THY bünyesine yapılacak personel alımlarına ek olarak PEGASUS havayolları da çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Resmi kariyer sayfası üzerinden ilanlarına erişilebilen firmanın, özel kariyer sitelerinde de ilanı bulunmaktadır. Yapılacak olan alımlarla alakalı tüm bilgilendirmeler, bu ilanlarda bulunmaktadır. Başvuru yapmak isteyecek adaylara yönelik, ilgi görebileceğini düşündüğümüz pozisyonlardan olan uçak yükleme personeli ve depo memuru kadrolarına yönelik ilanlara haberimizde değineceğiz. İlanlara başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıdan gerekli başvuru koşullarına ve bağlantılarına ulaşabilirler.

PEGASUS yükleme personeli ve depo memuru alımları yapıyor

Yayımlanan yükleme personeli alım ilanına başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması, ehliyet sahibi olması, aktif olarak araç kullanabilecek olması, dış görünüşüne özen gösteriyor olması, vardiyalı çalışabilecek olması, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olması, mesai saatlerine özen gösterebilecek olması, ekip çalışmasına yatkın olması gerekmektedir.

Depo memuru pozisyonuna alım şartları

Başvuru yapacak adayların en az önlisans mezunu ya da lisans düzeylerinden mezun veya öğrenimi bu düzeyden devam eden kişiler olması, MS-Office bilgisine sahip, ERP programlar konusunda bilgili, askerlik ilişiği bulunmamak, orta düzeyde ingilizce bilmek, lojistik ve depolama alanında tecrübeli olmak, aktif araç kullanabilen, B sınıfı ehliyeti olan, seyahat engeli bulunmayan, vardiyalı sistemde çalışabilecek kişiler olması istenmektedir.

Başvurular için gerekli bağlantı aşağıda yer almaktadır. Tarayıcınıza kopyalayıp yapıştırınız

İlan bağlantısı > https://www.kariyer.net/firma-profil/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s-7740-32618

Mobil uygulamalarımız

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da ilanlara ulaşmak için tıklayınız.