Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına sefer düzenleyen ve bir marka haline gelen başarılı taşımacılık firması olarak bilinen Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi yeni sefer sayısını yükseltmekte, yatırımlarını artırmakta uygun gördüğü alanlar için personel alımlarını da sürdürmektedir.

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup başvuruların kabul edilmesi ve değerlendirmelerin alınması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda en az ortaöğretim personel alımının yapıldığı görülüyor. Peki alınan pozisyonlar ile detaylar nelerdir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapan Kuruluş: Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim (Lise)

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi 40'a yakın ilanı kamuoyuna duyurdu ve personel alımı yapıyor. Peki alım yapılacak pozisyonların bir bölümü nelerdir?

Şoför
Uçak Yükleme İşçisi
Tecrübeli Kabin Memuru
Misafir İlişkileri Yetkilisi
Mekanik Teknisyeni - Kaynak
Öğrenci Pilot
İş Mükemmelliği Kıdemli Uzmanı
Uçuş Eğitim Koordinasyon Uzmanı
Ağ Uzmanı
Teknik Depo Destek Uzmanı
Ofis Destek Elemanı - Engelli Kadro

Yukarıda alım yapılan kadroların bir bölümü verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle aşağı bölümden ilan linkini takip etmesi, buradan nitelikleri kontrol etmesi ve uygun bulduğu pozisyonlar için yine aynı bölüm aracılığı ile müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/efth4n
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim