Pegasus personel eleman alımların 2016 yılı içerisinde de devam ediyor. Sizde Pegasus iş başvurusunda bulunarak kariyerinizi Pegasus ailesine büyütebilirsiniz. Pegasus iş ilanlarına ulaşmak için ve başvuruda bulunmak için ilanın devamında verilen bilgileri inceleyiniz.

1990 yılının 3 firması ile ortak bir yapıt olarak çıkan Pegasus bugün Türkiye'nin ilk 4 büyük hava yolu firmasından biri olmuştur. 2005 yılında Sabancı holding tarafından alınan şirket bu güne kadar hızla gelişerek büyümeye devam etmiştir. İşte bu kadar büyük bir başarı hikayesi dolu ve aynı zamanda da bu kadar köklü bir şirket sizlere 2016 yılının istihdam alanında katkı sağlamaya davet ediyor.

Pegasus personel alımı iş ilanı 2016 yılında da giderek gelişen ve kendini yenileyen dev kadroya yenilerini eklemek için sizlerin başvurularını bekliyor. Geçmişten bugüne kadar ki yaklaşık 20 yılı aşan deneyimli kadrosuyla hizmet veren ve sizlerin de geleceklerine bir nebze olsun tecrübe ve donanım katacak bu şirkete başvuru yapmanız için bir fırsat. İlk hizmet verdiğinden buyana yaklaşık olarak 4 katına çıkmış bir hizmet kadrosu olan bir şirketin Pegasus personel alımı iş ilanı 2016 ilanına göz atmanız ve bu fırsatı kaçırmamanız gereken bir ilan.

Pegasus personel alımı iş ilanı 2016 yılında alım yapacağı pozisyonlarda teknik depo elemanı, şut altı şefi, kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, tecrübeli kabin memuru, garanti uzman yardımcısı, ekip tahsis uzman yardımcısı, gelir yönetimi uzmanı gibi alanlarda personel alım ilanı hazırlanmıştır. Bunun yanı sıra aranan adaylarda, öncelikli olarak T.C vatandaşı olması şart bilinmiştir. Öğrenim olarak en az lise mezunu olmak ya da bu şarta denk başka bir okul mezunu olmak. Öncelikli olarak yabancı dil alanında kesinlikle iyi derecede bir ingilizcesi olması ve bunun yanında da Fransızca, İtalyanca, Rusça, İspanyolca gibi diğer dillerden de bilenler tercih sebebi olacağını, ikametgah olarak ta İstanbul'un Anadolu yakasında olması tercih sebepleri arasındadır. Yaş olarak özellikle 20 yaşlar tercih edilse de bu konuda tecrübesiz olan adaylar için 20-30 yaşlar arası da kabul edilebilmektedir. Erkek ve bayanlardaki yaş durumuna gelirsek, baylarda yaklaşık 1.70 boy aranırken bayanlarda ise 1.60 boyu yeterli bulmaktadırlar. Son olarak ta erkekler için askerlik hizmetinde ya 2 yıl tecil ya da tamamlanmış olması şarttır.

Pegasus iş ilanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.yenibiris.com/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s-is-ilanlari?firma=16768
Editör: TE Bilisim