Hava Yolu Şirketi olan Pegasus her sene yaptığı yatırımlar ve yenilikler ile büyümeye devam ediyor. Özellikle yaz aylarında müşteri çekmek içni kampanyaları artıran firma uçuş sayılarını da artırmakta ve taşımacılıkta her sene büyümeye devam etmektedir. Şirketin büyüme oranının artırılması için çalışmalar yapan Pegasus açıkta bulduğu kontenjanları doldurmak için kurumsal kimliği ile ilan vermekte ve iş başvurularını açmaktadır. Yeni yapılan açıklama ile personel alımı yapılacağı belirtildi.

Pegasus kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere lise, ön lisans veya lisans mezunu toplam 57 pozisyon için alım yapacağını belirtti.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak

Pegasus firması açıkta bulunan kontenjanları doldurmak için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.
kabin teknisyeni, apron memuru, planlama uzmanı, uçak teknisyeni, garanti uzman yardımcısı, depo elemanı, iş analisti, satış uzmanı, marketing asistan, operasyon sorumlusu, Misafir Hizmetleri Departmanı, Uçak Teknisyeni, Gelir Yönetimi Uzmanı, Ekip Eğitim Yöneticisi, Uçuş İşletme Yöneticisi, Senior Business Analyst, Business Analyst, Web/Mobile Applications, Ekip Tahsis Uzman Yardımcısı, Atölye Teknik Memuru, Hava Kargo Operasyon Uzmanı, Gelir Kontrol Sistemleri Kıdemli İş analist, Şut Altı Posta başı, Şut Altı Şefi, Operatör Şoför, İşçi, Apron Şefi, Apron Posta başı, Temizlik Posta başı

Yukarıda adı geçen pozisyonlar için firma lise, ön lisans ve lisans mezunu personelleri bünyelerine alacak. Başvurular 7 Haziran tarihi ile açıldı ve yeterli sayıda başvuru olduğu düşünüldüğünde kapatılacak. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://www.flypgs.com/kariyer/basvuru