Ülkemizin hava yolu taşımacılığı konusunda en bilinen firmaları arasında yer alan ve yatırımlarına hızla devam etmekte olan Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi yatırımlarına devam ettiği gibi yine açık pozisyonları için devamlı olarak personel alımı ilanları yayımlamaktadır. Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi ilanları genel olarak interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi tarafından yeni yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştiriyor ve detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Firma: Pegasus Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi
Farklı Pozisyon Sayısı: 15'e Yakın
En Az Mezuniyet: Lise
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Yukarıda Pegasus firmasının personel alımına ilişkin bilgiler verilmiştir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

Ofis Destek Elemanı
Uçak Yükleme İşçisi
Loyalty Marketing Specialist
Güç Sistemleri Mühendisi
Bakım Planlama Mühendisi
Network Planning Specialist
Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı
Aircraft Performance Engineer

Yukarıda Pegasus firmasının alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR

Pegasus firmasının alım yapacağı kadroların tamamını görmek ve nitelikler hakkında bilgi edinmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve bu link aracılığı ile ulaşacakları form yardımı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/efth4n
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim