Türkiye'nin en büyük Hava yolu taşımacılığı işletmelerinden bir tanesi olan Pegasus, farklı kadrolarda personel alımı yapacak. 

Türkiye'nin havacılık sektörü firmalarından olan Pegasus yurt içinde 36 yurt dışında 72 42 ülkede toplamda 108 noktaya uçuş yaparak Türkiye'nin en genç filolu havayolu firmalarından bir tanesi olarak 5 binden fazla personel istihdam ediyor. Buna göre beyaz yaka 3 Bin mavi yaka personel kadrosu Bin 500 olarak açıklandı. İhtiyaç bulunan 14 farklı kadroda alım yapacak. 

SOSYAL İMKANLAR;

Alım yapılacak personellerin sosyal hakları bakımından özel sağlık sigortası, yemek kartı, prim yemekhane, tüm gün sağlık hizmetleri, çalışan ve birinci derece yakınlarına indirimli uçak bileti imkanı bulunacak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Alım yapılacak kadrolarda ise engelli ofis destek elemanı, ekip planı uzmanı, kıdemli sistem uzmanı, aviyonik sistemler mühendisi, kıdemli idari işler uzmanı, kabin memuru, (arapça, rusça dillerine sahip) mekanik teknisyen, tecrübeli kabin memuru,misafir hzmetleri memurui gelir yönetim uzmanı, simülatör teknisyeni olarak açıklandı.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/Q2xfRD

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim