Pegasus Havayolları firması ülke genelindeki faaliyet gösteren işletmenlerinde ofis personelleri ile teknisyen alımları yapacak. Buna göre Pegasus havayollarının toplam personel sayısı 6 bin olarak açıklandı. Düşük maliyetli hava yolu firması olarak 42 ülkede 100'den fazla noktaya uçak firmanın açık bulunan kadrolarında kabin memuru kadroları dışındaki alımları da devam ediyor. Bu kadrolar şu şekilde açıklanabilir.

Hangi kadrolarda alımlar yapılacak? Mekanik Teknisyeni Akü Teknisyeni, Uçak Yükleme Personeli, Muhasebe Destek Elemanı, Ofis Destek Elemanı, Mekanik Teknisyeni kadrolarında istihdamlar sağlanacak.

OFİS PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların office programlarına hakim olmaları en az ilköğretim mezunu tercihen lise mezunu olmaları, daha önce iş tecrübesine sahip olmaları, insan ilişkilerinde kuvvetli ve güler yüzlü olmaları, yazılı ve sözlü iletişim becerileri konusunda gelişmiş, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden adaylar başvuru yapabilecekler

MUHASEBECİ ALIMI;

Tam zamanlı muhasebesi alımı kadrolarındaki alımlarda engelli statüdeki adaylar istihdam edilecekler. Bay veya ayan adayların ilköğretim mezunu olması, office programlarına hakim olması ikamet şartlarını taşımaları gerekli olacaktır.

TEKNİSYEN ALIMI;

Adayların endüstri meslek liselerinden başvuru yapılacak teknisyen kadrosundaki alımlarda eğitim şartlarına sahi olmaları en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olmaları, vardiyalı çalışmaya uygun olmaları, İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmeleri gerekmektedir. Adayların iş tanımlarında açıklanan detaylarda iş tanımları, uygun olmaları istenilmektedir. İlanlara erişmek için: http://bit.ly/2vsL6LW adresi üzerinden tüm ilanlara erişebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim