Türkiye'nin önde gelen Havayolları firmasından bir tanesi olan Pegasus 5 binden fazla deneyimli personel sayısı ile 37 yurt içi, 72 yurt dışı toplam 109 noktaya uçuş yaparak hava yolu taşımacılığında önemli yol kat etti. Pegasus personel sayısını arttırmak için yeni bir duyuru yaptı. Buna göre İstanbul ilinde görevlendirmek üzere çok sayıda personeller alacak. 

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. yayımladığı iş ilanlarına göre Eğitim uzmanı, teknik depo memuru, güç sistemleri mühendisi, Ağ uzmanı, engelli ofis destek uzmanı, elektrik teknisyeni, proje yöneticisi gibi pozisyonlarda çalışmak üzere alımlar yapılacağı duyuruldu.

PEGASUS ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIMI

Lisans, lise ve önlisans mezunu adayların başvuru yapabileceği bir çok pozisyon bulunmakta. İktisadi İdari Bilimler, Psikoloji, Sosyoloji, Eğitim Bilimleri bölümlerinden mezunlarının Eğitim uzmanı pozisyonuna başvuru yapabilmeleri için eğitim yönetimi alanında en az 1 yıl tecrübesi olmalar office programlarını iyi derece kullanabilmeleri gerekiyor.

Önlisans mezunlarının başvuru yapabileceği pozisyonlarda ise teknik depo memuru alımları geliyor. Buna göre adayların 2 yıl lojistik ve depolama alanında tecrübeli, vardiyalı çalışmaya uygun, askerliğini tamamlamış adaylar teknik depo memuru alımlarına 7 eylül tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Lise mezunu adaylar ise destek elemanı alımlarında İngilizce bilgisi bulunan, iletişimde problem yaşamayan, office programlarına hakim İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden vardiyalı çalışmaya uygun olan adaylar misafir destek personel alımlarına başvuru yapabilirler.

Başvuru için: https://goo.gl/rn9huK

Editör: TE Bilisim