Pegasus Hava Yolları ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı duyurdu. Tecrübeli ve Tecrübesiz adayların her şekilde başvuru yapabileceği personel alım ilanında en az lise mezunu olmak üzere farklı eğitim seviyelerinden olan adayların da başvuru yapabileceği açıklandı.

Pegasus Hava Yolları birbirinden farklı kariyer siteleri üzerinden yeni ilanlar yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre tecrübeli ve tecrübesiz bir sürü adayın başvuru yapabileceği belirlendi.

ALIMA İHTİYAÇ DUYULAN KADROLAR

Mekanik Teknisyeni, Kıdemli Anlaşmalar ve Uçak Kiralama Uzmanı, Teknik Kalite Uzmanı, Elektrik Teknisyeni, Uçak Mühendisi, Cargo Operations Team Leader, İşçi Güç Sistemleri Mühendisi, Bakım Planlama Mühendisi ve Teknik Depo Memuru pozisyonları için personel alımı yapılacağı açıklandı.

Bu bölgelere başvurular internet üzerinden kariyer siteleri üzerinden yapılacaktır. Başvuru şartlarını oluşturmayan adayların başvuruları yapılsa dahi geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların başvuru yapabilmeleri için,  T.C vatandaşı olmak, Erkek adayların askerlik sorunları olmaması, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurulması, Pozitif enerjili becerilere sahip olmak, Office programlarına hakim olunması, Seyahat engeli bulunmaması gibi nitelikler aranacaktır.

Editör: TE Bilisim