Türkiye'nin hava yolları taşımacılığında önemli yere sahip olan Pegasus personel alımı yapacak. Toplamda 5 bin üzerinde personeli bulunan hava yolu firması Dünya genelinde 109 noktada uçuş yaparak geniş bir ağa yayılan yolcu taşımacılığı yapmakta. Türkiye'nin 37 farklı noktasında bulunan filosunda personel istihdamı sağlamak için yeni ilanlar yayımladı. Pegasus Hava Yolları personel alım ilanlarına başvurular nasıl yapılıyor. İlan detaylarını incelediğimizde bir çok unvanda alımlar olacak. Bu alımlar sonucu alınacak olan personeller Ankara ve İstanbul illerinde görev alacaklar.

PEGASUS HANGİ POZİSYONDA ALIM YAPIYOR

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. İş İlanlarına başvurular başladı. 25 pozisyonda alım yapılacak. İstanbul'un Asya ile Avrupa yakasında ve Ankara ilinde görev alacak olan personeller; kabin memuru, Satın alma uzmanı, Ağ uzmanı, iş analisti, atölye teknisyeni, finansal iş ortağı, çalışma ilişkileri uzmanı gibi dikkat çeken pozisyonlarda alım gerçekleşecek. Diğer pozisyonlar için aşağıda belirtilen linke tıklayın.

BAŞVURU ŞARTLARI

Pegasus personel alım ilanlarına yoğun ilgi yaşanıyor. 31 Ocak tarihinde yayımlanan bir çok pozisyondaki personel ilanlarında ilk günden 10 bin üzerinde başvuru gerçekleşti. Tecrübeli ve tecrübesiz personeller alan Pegasus eğitim şartı, yaş şartı ve ikamet şartları, fiziki bazı şartlar da istemekte. Kabin memuru alımında 30 yaş altı, askerliklerini bitirmiş yada iki yıl tecil ettirmiş İstanbul Avrupa yada Ankara’da ikamet eden, iyi derece de İngilizceye sahip, en az ön lisans mezunu, erkek adaylar 1,70 - 1,85 ayan adaylar ise 1,60-1,75 aralığında olması gerekiyor. Alımlar kariyer ilan sitesi üzerinden alınacak.

PEGASUS PERSONELLERİN OLANAKLARI NELER?

Pegasus hava yolları taşımacılığında 5 bin üzerinde personel çalışmakta eğitim ve kariyer ile bir çok imkanları pesonellerine sunan Pagesusta sağlanan bazı olanlar ise şöyle ; İndirimli Bilet Uygulaması, Özel Sağlık Sigortası, Yemekhane / Multinet, Servis, Anlaşmalı Otellerden İndirim, Çocuk sahibi olan ailelere altın hediyesi, Kıdem ödülleri, Kreş imkanı, kişisel eğitim gibi bir çok mesleki ve kişisel eğitimler verilmekte. Başvurular için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru yapmak için tıklayın : https://goo.gl/AmS4by

Editör: TE Bilisim