Türkiye’nin özel havacılık şirketlerinden biri olan Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. pilotluk olmak üzere çeşitli kadrolarda hava personeli alımı gerçekleştiriyor. Kariyer.net internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen kadro ilanına göre tecrübeli ya da tecrübesiz, en az lisans mezunu pilot alımı yapılacaktır. İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek yeni mezun adaylar ilana başvurabilmektedir.
Kariyer.net internet sitesinden sadece online olarak yapılan başvuruların kabul edileceği ifade edilmektedir. Buna göre pilot adayları online olarak başvuru yapmakta ve uygun görülen adaylar fiziki kontrol şartlarına tabi tutulacaktır. Adaylarda belge kontrolü, boy ve kilo ölçümü, Mesleki gene yeterlilik sınavı, İngilizce dil bilgisi testi ve PESTA (Pegasus Yetenek Sınavı) testlerine adaylar sırası ile tabi tutulacak ve başarılı bulunan adaylar pilot olarak göreve başlayacaktır. 

Pegasus Satış Uzmanı Alımı

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren Pegasus herhangi bir üniversite bölümünden mezun olmuş, en az benzer bir pozisyonda 2 yıl görev almış, iyi derecede İngilizce bilen ve ofis programlarına hakim, sözlü ve yazılı iletişimi kuvvetli, İstanbul Anadolu yakasında ikamet edebilecek hava personeli alımı yapmaktadır. Ayrıca Uçuş ve Yer Eğitim Yöneticisi alımları da aynı sitede Pegasus’un ilan ettiği kadrolardan biridir ve bu kadroya başvurmak için ise Eğitim veya İşlete Fakültesi Mezunu, 8 yıl deneyim sahibi olan ve eğitim planlamasında deneyimli olması beklenmektedir.

İlgili ilanlara https://www.kariyer.net/firma-profil/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s-7740-32618 adresinden ulaşmak mümkündür. 
 

Editör: TE Bilisim