Ülkemizde önemli havayolu şirketlerinden birisi olarak hizmet veren ve Türkiye geneli çok sayıda personeli bünyesinde istihdam eden Pegasus Havayolları, 2019 yılında bin kişilik yeni personel alımı yapacak. Konuya ilişkin olarak özellikle pilot alımlarındaki yüksek maaşlara dikkat çekilerek " Gezmeyi seven, yabancı dil bilen, meraklı, öğrenmeye açık, yüksek getiri bekleyen gençlerimiz için çok ideal bir meslek. Tabii ki sorumluluğu da bir o kadar ağır. Çünkü her seferde ortalama 195 canın sorumluluğunu alıyorsunuz. O yüzden pilotluk çok önemli, özverili ve ciddi bir meslektir. Yeni mezun kardeşlerimizden getirisi çok yüksek olan böyle bir kariyeri düşünen varsa kesinlikle değerlendirmelerini öneririm. " ifadelerine yer verildi.

1000 Personel Alımı Yapılacak - İlan Bu Yıl Yayımlanacak

2019 yılı içerisinde Pegasus havayollarının bin personel alımı yapacağını ifade eden Pegasus Havayolları Genel Müdürü Nane, alımlarla alakalı kamuoyuna bilgilendirmenin yapılacağı, filo genişleyip hizmet alanı arttıkça personel alımının söz konusu olduğunu belirtti.

İLANLARIN YAYIMLANMA TARİHİ

Pegasus bünyesine yönelik olarak yapılacak bin kişilik personel alımıyla alakalı olarak, net bir tarih açıklaması verilmedi. Bu alımların yalnızca 2019 yılında yapılacağı ve kamuoyuna bilgilendirmenin sağlanacağı açıklamaları yapıldı. Bizler de isinolsa.com olarak Pegasus Havayolları' na yapılacak bu personel alım sürecini takip ediyor, sizlere aktarmaya çalışıyor olacağız. Alımların yapılmaya başladığı an bildirim almak için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da personel alımlarına ulaşmak için takip etmeyi unutmayınız! (Tıkla, takip et)

Editör: TE Bilisim