Cam eşya ürünleri dendiğin de ilk akla gelen isim olan Paşa Bahçe 1935 yılında kurulmuş ve günümüze kadar istikrarlı büyümesini devam ettirmiştir. 1960 lı yıllardan beri dünya pazarında da faaliyet gösteren Paşabahçe dünya cam sektöründe kendine yer bulmuştur. Türkiye ‘nin cam ev eşyaları üretiminde bir numara olan, dünya genelinde ilk üç içerisinde kendini kabul ettirmiştir. Bulgaristan ve Rusya’da dahil olmak üzere beş üretim fabrikası ile en kaliteli ham maddelerden imal edilen cam ürünler 140 farklı ülkeye ihraç edilmektedir. Paşabahçe Personel Eleman Alımları İş ilanı ile yurt içi ve yurt dışında çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ana markaları Bor cam ve Paşabahçe olan kuruluşun alt markaları da dikkat çekiyor. Mesela porselen isminin geçtiği her yerde ilk akla gelen markalardan olan Paşa Bahçe Porselen sadece ev kullanımında değil, büyük ve ünlü restoran ve otellerde de tercih edilen bir markadır. Üretim fabrikaları dışında 19 farklı ülkede temsilcilikleri bulunan marka yeni iş fırsatları ile iş arayanlara umut ışığı olmaya devam ediyor.Vasıflı ve kaliteli çalışanlar ile büyümesini sürdürmeyi amaçlayan Paşa Bahçe bu doğrultu da çeşitli üniversite bölümleri ile işbirliği yapmaktadır.

Paşabahçe Personel Eleman Alımları İş ilanı camın sanata dönüşmesinde katkıda bulunmak isteyen kişiler için büyük bir fırsat. Ülkemize cam eşya kültürünü aşılamıştır desek abartmış olmayız. Sadece makine ve fabrikasyon üretim olan cam eşya ürünleri değil, el yapımı cam ürünleri ile de göz dolduran, ruha hitap eden sanat eserleri de üretir. Sizde bu büyük kuruluşta çalışmak isterseniz gerek İnternet üzerinden verilen ilanlar ile gerekse gazete ilanlarından uygun olduğunuz departman üzerine başvurunuzu yapabilirsiniz. Sadece fabrikalarda üretim elemanı olarak değil, mağazalarında da çalışma imkanı sağlıyor. Üretimden muhasebeye, yönetici operatöre, mekanik işlerden ofis işlerine kadar çok farklı branşlarda başvurularınızı yapabilirsiniz. Yüksek kariyer yapmak isteyenler için de uygun şartlara sahip olan Paşa Bahçe 40 farklı kolda eleman alımı yapmaktadır. Başvuru için lütfen alt kısımdaki bağlantıyı kullanın.
www.pasabahce.com.tr/kurumsal/ik.aspx
Editör: TE Bilisim