Ülkemizin en önde gelen ulaşım firmaları arasında yer almakta olan Pamukkale Turizm Türkiye'nin dört bir bölgesine taşımacılık işlemlerini gerçekleştirmekte ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak tekrar tercih edilmeyi sağlamaya devam etmekte olup aralıklarla hep ihtiyaçlar için hem de CV bankasını güçlendirmek için ilanlara müracaat almaktadır. Buna göre Pamukkale Turizm resmi kariyer sayfası aracılığı ile yeni pozisyonlar için personel alımları yaptığını duyurdu. Peki Pamukkale Turizm personel alımı ilanlarına adaylar nası başvuru yapabilir ve alım yapılacak olan pozisyonlar nelerdir?

Alınacak Pozisyonlar?

Pamukkale Turizm tarafından yayımlanan duyurulara göre yazılım, BTM, servis şoförü, bilet satış görevlisi, kabin memuru host hostes pozisyonları için aktif personel alımları gerçekleştirmekte olup diğer bir çok kadrolar içinde CV başvuruları kabul etmektedir. Yani sizlerde bu kadrolar haricinde diğer sınıflar için Pamukkale Turizm firmasına müracaat etmek istiyorsanız CV'nizi hazırlayarak ilgili kuruluşa gönderebilirsiniz. Peki adaylar bu ilanlara nasıl başvuru yapabilir ve aranan şartlar nelerdir?

Aranan Şartlar ve Başvuru Bilgileri

Pamukkale Turizm ilanına başvuru yapacak olan adayların genel şartlar olarak aranmakta olan aşağıdaki şartlara ve mesleki sınıflar için ise mesleki bilgilere sahip olması gerekmektedir.

  • Diksiyonu düzgün ve güler yüzlü
  • İnsan ilişkilerinde başarılı
  • Dış görünümüne özen gösteren
  • Seyahat engeli bulunmayan
  • 18 - 50 yaşları arasında
  • Bay/Bayan takım arkadaşları arıyoruz

İlgili şartlara uyum sağlayan adaylar müracaatlarını gerçekleştirmek için https://ik.pamukkale.com.tr linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak müracaatlarını gerçekleştirebilir.