Ülkemizin en köklü turizm firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanına taşımacılık yapmakta olan Pamukkale Turizm açık pozisyonlarını resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurmaktadır.

Pamukkale Turizm resmi internet sitesinde yer alan iş başvurusu bölümü aracılığı ile farklı pozisyonlar için CV personel alımı başvurularını kabul ediyor. Buna göre başvuru yapan adaylara ihtiyaç halinde dönüş yapılmakta ve uygun adaylar Pamukkale Turizm bünyesinde istihdam etmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı başvuruları kabul ediliyor.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Pamukkale Turizm
Kabul Edilen Pozisyonlar: 12
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM VAR

Pamukkale Turizm 12 farklı pozisyon için CV personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı başvurularını kabul ediliyor.

Kabin memuru (Host)
Kaptan şoför
Muhasebe
İnsan Kaynakları
Finans
BTM
Ön Muhasebe
Kaptan şoför
Çağrı merkezi personeli
Kargo personeli
Peron Kontrol görevlisi 
Servis şoförü

BAŞVURU BİLGİLERİ

Pamukkale Turizm yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı başvuruları kabul ediliyor. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda verilmiş olan linki takip ederek Pamukkale turizm personel alımı başvurularına müracaat edebilir.

http://ik.pamukkale.com.tr/
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim