Türkiye’de farklı alanlarda faaliyet gösteren OYAK grubu tarafından ilgili kariyer sitesinde yayınladığı ilanlar çerçevesinde farklı alanlarda çok sayıda personel alımı gerçekleştireceğini açıklamış olup bu alımlarda adayların birtakım başvuru şartlarını sağlamaları istenmektedir. Alımın yapılacağı kadrolar ve diğer detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Makam Şoförü Alımı

Şirketin üst düzey yöneticisine hizmet vermek amacı ile şoför alımı yapılacak olup Makam Şoförlüğü alanında en az 5 yıl tecrübeli, ileri sürüş teknikleri konusunda tecrübeli, esnek çalışma saatlerine uygun, tercihen Emekli Polis ya da Emekli Asker, destek hizmetlerde görev alabilecek (ofis düzeni), erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış şartları aranmaktadır.

Çay Kahve Servis Elemanı

Ankara'da hizmet vermekte olduğumuz projemizde Üst Düzey Yöneticiye Çay-Kahve Servisi ve Temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacak olup adayların Çalıştığı ortamı temiz ve düzenli tutan, kurumsal firmalarda çay/kahve servis hizmeti konusunda en az 2 yıl deneyimli, nezaket ve sunum kurallarına uyan, kişisel bakımına özen gösteren, en az lise mezunu,Ankara'da ikamet etme şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Özel Güvenlik Görevlisi

Silahlı ve Silahsız Özel Güvenlik hizmeti veren şirket bünyesinde kriterleri özenle belirlenmiş Özel Güvenlik Görevlileri ile hizmet vermekte ve bu konuda müşterileri ile çözüm ortaklığını yürütmekte olup yeni başlayacak ve mevcut projeleri için hizmet kalitesini yükseltecek personel alımı yapılacaktır. Başvuru şartları ise en az lise mezunu, en az 1,75 cm boya sahip olmak, boy ve kilo orantılı, iletişim kurabilen, erkekler için askerlik hizmetini tamamlamış olma şartları aranmaktadır.

Diğer kadrolara erişim sağlamak ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/2PuoFhF

Editör: TE Bilisim