ÖSYM Personel Alımı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 2 adet Avukat Alacak. Sizde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ailesine iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinde bulunan avukat eksikliğini tamamlamak adına toplamda 2 adet farklı derecelerde Avukat alacak. Alınacak olan avukatlar, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Giriş Sınavı ile belirlenecektir. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı avukat alımında adaylardan aradığı bazı nitelikler vardır. Bu şartlara ulaşmak için ve başvurular hakkında bilgi almak için aşağıda verilecek olan bilgileri inceleyiniz.

KADROLAR:

 - 6. Dereceli AH Sınıfı 1 adet Avukat,

 - 7. Dereceli AH Sınıfı 1 adet Avukat,

GENEL ŞARTLAR:

     - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki verilen şartları taşıyan adaylar,

     - 2014 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından en az KPSSP3 puan tründen 70 puan almış olan adaylar,

     - Başvuru süresi itibari ile Avukatlık ruhsatnamesine sahip olan adaylar,

     - Hukuk Mezunu olan adaylar,

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilanın yayınlandığı tarih itibari ile 04 Aralık 2015 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, elektronik ortamda (https://ais.osym.gov.tr) eksiksiz olarak doldurduktan sonra, formun çıktısını imzalamak suretiyle yukarıda belirtilen belgelerle birlikte, Başkanlığımızın İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 06800 Bilkent/Ankara adresine şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve ilânda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmaz.

İlanın Tam Metnini İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim