Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 01 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliği için farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştirecek. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin duyurusuna göre, 3. dereceden 1 adet Sivil Savunma uzmanı ve 5. dereceden 1 adet Makine Mühendisi alacak. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için aranan nitelikleri tamamen taşımaları mecburidir.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi alım yapacağı Sivil Savunma Uzmanı kadrosu için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/A maddesi kapsamında sivil savunma uzmanı kadrosunda çalışıyor olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmuyor olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 68. maddesinin B bendinde belirtilen hizmet şartlarının taşımak ve Hakkında süren veya aleyhinde sonuçlanmış idari ve adli soruşturma bulunmamak şartları aranmaktadır. Mühendis kadrosu için ise, Kamu Kurumlarında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesi kapsamında mühendis (makine mühendisi) kadrosunda çalışıyor olmak, Makine Mühendisliği bölümünden mezun olup, Mühendis kadrosunda en az üç yıl çalışmış olmak ve askerlik şartı aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 18 Ağustos 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fakıuşağı Mahallesi Karacaoğlan Yerleşkesi Personel Daire Başkanlığı 80000 Merkez / OSMANİYE adresine yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim