Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alımı yapacağını belirtti. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliği için farklı kadrolarda Personel alımı yapacağını belrtti. Adaylar bu ilana isterlerse Kamu Personeli Seçme Sınavı ile isterlersede KPSS olmadan başvuru yapabilecek. Alımlar Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yapılacak Giriş sınavı ile belirlenecek.

Buna göre, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinin kalkınması için hizmet vermekte ve yönde, 6 Uzman personel ve 1 İçdenetçi olmak üzere toplamda 7 personel alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bünyesine alımını yapacağı 7 personel için adaylardan, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, OHAL nedeni il kamu görevinden çıkartılmamış olmak veya olağanüstü hal döneminde alınan tedbirler nedeniyle görevlerine son verilmemiş olmak, Herhangi bir terör örgütüne üye olmamak ve yurtiçi veya yurtdışı seyehat engeli bulunmamak şartları aranır.

Adaylar bu şartlara göre başvur yapacak ve başvuru sonrası 05 Şubat 2018 ile 06 Şubat 2018 tarihlerinde sınava katılacaklardır.

Başvurular ise 26 Aralık 2017 tariti ile 05 ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak olup, başvurular, Samsun Organize Sanayi Bölgesi Yaşar Doğu Caddesi No:62 Tekkeköy/Samsun adresine yapılacaktır. Kargo veya posta yolu ile yapılacak başvurular en geç 05 ocak 2018 tarihi saat 17:30 a kadar Ajansa ulaşması gerekmektedir. Başvuru sonuçları ie 29 Ocak 2018 tarihine duyurulacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim