Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı 13 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı Proje kapsamında personel alımı yapacağını duyurdu. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı yürütülen projede görevlendirilmek üzere 29 haziran 2017 tarihinde yapılacak olan mülakat ile 1 adet proje Elemanı ve 1 adet Yardımcı proje elemanı olmak üzere sözleşmeli personel alacak. 

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı alım yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak, erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık durumu olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır. Ayrıca bu genel nitelikler dışında adaylardan her kadro için özel nitelik aranmakta olup bu detaylara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 20 Hziran 2017 tarihine kadar mesaii saati biimine kadar, Türkiye Su Enstitüsüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurusu onaylanan adaylar ise 26 haziran 2017 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığı tarafından yapılacak olan mülakata katılabilecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim