Orman ve Su İşleri Bakanlığı bilindiği üzere yıllardan beri oldukça düşük atama yapması ile gündeme gelmektedir. Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların sıklıkla kampanya başlattığı şu günlerde adaylara halen net bir bilgi verilmedi.

Özellikle orman mühendisleri atamaların ne zaman yapılacağına ilişkin duyuru beklenirken bu sene kaç atama yapılacağı hangi pozisyon için kaç personel alımı yapılacağının uygun görüldüğü gibi konularda her hangi bir bilgi paylaşımında bulunulmadı. Peki atamalar ne zaman yapılacak? İlan ne zaman
yayımlanacak.

ADAYLAR NİSAN AYINDAN ÜMİTLİ

Bilindiği üzere nisan ayının aktif geçmesi beklenmekteydi ve Nisan ayına girer girmez kamu kurumlarından ardı arkası kesilmeyen ilanlar yayımlanmaya devam etti ve halen ilanlar yayımlanmaya devam ediyor.


Nisan ayının aktif olmasından dolayı bu ay içerisinde Orman ve Su İşleri Bakanlığından da konu hakkında açıklamanın yapılması istenmektedir. Ancak henüz tarih belli olmadığı için ilanın ve duyurunun ne zaman yapılacağı bilinmemektedir.

ATAMA SAYISI ARTSIN TALEBİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı uzun süredir oldukça düşük kontenjanlar dahilinde atama yapıyor. Adaylar 2017 yılına özel kampanyalar yapmaya devam ediyor ve bu sene adaylar Orman Bakanlığından binlerce kişilik atama yapmasını istemektedir.
Editör: TE Bilisim