Orman Genel Müdürlüğüne Türkiye İş Kurumu aracılığı geçici süreli personel alımları yapılacak. Toplum Yararına Programı Kapsamında bir çok kamu kurumunun ihtiyacı bulunan uygulama alanlarında alımlar yapılacak. Bu alımlardan bir tanesi de Orman Genel Müdürlüğüne yapılacak.

Kura yöntemi ile belirlenecek olan personellerin 177-179 gün istihdam edileceği ve günlük 7.5 ile 9 saat çalışacakları açıklandı. Adaylar 30 Kasım tarihinden itibaren yapabildiği başvurularda 4 Aralık 2018 tarihi son gün olarak açıklandı. Buna göre kura için belirtilen seçim adresinde noter kurası yapılacak.

ALIMLAR HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

İstanbul Beykoz ilçesinde Kanlıca Orman İşletme Müdürlüğüne 60 katılımcı alınacak. Bilecik Orman İşletmesi Müdürlüğüne yapılacak alımlarda 20 kişi alınacak. İstanbul Çatalca ilçesinde bulunan Çatalca Orman İşletme Müdürlüğüne ise 60 katılımcı alınacak.

Genel başvuru şartlarında adayların T.C. vatandaşı olmaları 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları herhangi bir örgün öğrenime devam etmiyor olmaları istenilmektedir.

BAŞVURULAR;

Başvurular işkur üzerinden 3 farklı ilan ile yapılabilecek. TYP alımlarına https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx adresinden erişebilirler. (ilan numarası: 266697 ilan numarası: 266694 ilan numarası: 266454) olarak aratmak yeterli olacak.

İŞİN OLSA