Orman Genel Müdürlüğü personel alımında sonuçlar bekleniyor. OGM Taşra Teşkilatı için 34 Şehirde başvuru aldı. Alımlar 34 şehirde 102 kişilik kadro için yapılacak. Başvurusunu yapmış olan adayların şimdilik tek merak ettiği konulardan biriside OGM Personel alımı için başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak oldu. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde OGM Personel alımı ilanı hakkında detayları aktaracağız.

Başvurular Sona Erdi!

Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli olarak 101 Büro personeli ve 1 Tekniker alımı için başvuru aldı. İlan 08 EKim 2020 tarihinde yayımlanmış olup başvuru süreci 14 Ekim 2020 tarihinde başlamıştı. Başvurular 21 Ekim 2020 tarihinde sona erdi. Başvurular Online yapılmıştı.

Değerlendirmeler Nasıl Yapılacak?

OGM Personel alımı için adayların başvuruları değerlendirme aşamasına geldi. Başvuurlar KPSS puanı ile yapıldığından adayların değerlendirmeleride KPSS puanı yapılacak. EN yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar sıralama yapılacaktır. Kadro sayısı kadar değerlendirme yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adaylar yerleştirme sonuçlarını 28.10.2020 tarihine kadar isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-Devlet şifreleri ile öğrenebilecekleri gibi sonuçlar Orman Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi duyurular kısmında da ilan edilecektir. Ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

KPSS' de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.