Devlet Personel başkanlığı tarafından 02 Kasım 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Ordu Valiliği Altınordu kaymakalmlığı bünyesine çarşı ve Mahalle bekçisi alımı yapacağını belirtti. Ordu Valiliği 772 Sayılı çarşı ve mahalle Bekçisi kanunu kapsamında emniyet Hizmetleri sınıfında Altınordu Kaymakamlığında görevlendirmek üzere 100 kişilik kadro ile Çarşı ve Mahalle bekçisi alacak. Adaylar en az lise mezunu olmaları şarttır. Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirler ve başvuru sonucunda Sözlü ve Yazılı sınava katılma şansını yaklayabilirler. Ordu Valiliği tarafından yapılacak Sınav sonucunda Asil ve yedek aday listesi belirlenecektir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Ordu Valiliği aşlım yapacağı çarşı ve mahalle bekçisi adaylarından, en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerlik görevini yapmış olmak, 30 yaşından büyük olmamak, en az 167 cm boyunda olmak, herhangi bir hastalığa bağlı olmaksızın beden kitle indeksi 18 ile 27 arasında olmak, Erkek olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Ordu Valiliği Altınordu İlçe sınırları içerisinde en az bir yıl ikamet ediyor olmak ve herhangi bir suçhükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır. 

BAŞVURULAR:

adaylar başvurularını 06 kasım 2017 tarihi ile 04 Aralık 2017 tarihleri içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular 08.00 ile 17.00 saatleri arasında Altınordu ilçe emniyet müdürlüğüne yapılması gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirler.