22 uçak filosu ve 5 binden fazla yolcu kapasitelsi ve geniş uçuş ağına sahip OnurAir hava yolu firması Türkiye'nin en köklü hava yolu taşımacılığı yapan firmaları arasında yer alıyor. hava yolu firması 1992 yılından beridir faaliyetlerini sürdürüyor ve 2003 yılından beridir de uluslararası uçuşlar yapıyor. Dünya genelinde 20'den fazla ülkeye 80 noktada seferler düzenleniyor. Onur Air hangi kadrolarda personel alımı yapacak;

KADROLAR

Ekip tahsis görevlisi, kabin memuru, kompet takip uzmanı, uçak sistem mühendisi, depo görevlisi, yazılım uzmanı kadrolarında alımlar yapılacak. Bu alımların bir kısmı İstanbul ilinde bir kısmı ise Antalya ilinde görevlendirilecek. Buna göre OnurAir kabin memuru alımında lise mezunu olmak ve tecrübesiz ya da tecrübeli olmak yeterli olacak. Kabin memuru başvuru şartları ise şu şekilde olacak.

KABİN MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTI;

T.C. vatandaşı olup, pasaport sahibi olmak, İkamet şartında Antalya ilinde yaşayan yada Antalya ilinde ikamet edebilecek durumda olan, Yaş şartında en fazla 1990 doğumlu ve 2000 yılından önce dünyaya gelmiş olmak gerekmektedir. Eğitim şartında en az lise mezunu olmak, yurt dışı okullardan mezunlar için denklik belgesine sahip olmak gerekmektedir. İyi derecede yabancı dil şartı aranmaktadır. Erkek adayların askerliğini 1 yıl tecil ettirmiş olmaları ya da askerliğini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Adli sicil kaydının olmaması istenilmektedir.

Diğer sağlık ve fiziki şartlara sahip olmak istenilmektedir. Adayların fiziki şartlarda erkekler için 170 ile 192 cm arasında boyda, kadın adayların 160 ile 180 arasında boyda olmaları gerekmektedir. Boy ile kilo arasında orantılı olmaları istenilmektedir. Üniforma giydiğinde görünen yerlerinde dövme yada piercing olmaması istenilmektedir.

İlanlara erişmek için http://bit.ly/2PwYCFw adresindekilinki kopyalarak yeni tarayıcıdan açmak gerekmektedir. Diğer ilanları anında haberdar olmak için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim