Türkiye genelindeki Hava Limanlarında hizmet veren şrketlere çok sayıda kabin memuru alımları yapılıyor. Türk Hava Yolları firması, Anadolu Jet, Onur Air, Pegasus, Lufthansa, Sunexpress, Corendon Airlines firmalrına yapılacak olan personel alımlarını aktarmaya devam edeceğiz. OnurAir için açıklanan çok sayıdaki personel kadrolarından bir tanesi de kabin ekibinde açıklandı.

Türk havacılık sektöründe ilklere imza atan OnurAir uçak filosu sayısı 22 olarak açıklandı. 1992 yılından beridir havacılık alanında hizmet veren firmanın 20 ülkede uçuşları devam ederken, iç hatlarda ise 15 noktada uçuyor. Yazılım uzmanı, depo görevlisi, ekip tahsis görevlisi, komponent takip uzmanı, uçak sistemleri mühendisi kadrolarındaki alımlara da başvurular halen devam ediyor.

LİSE MEZUNU KABİN MEMURU ALIMI;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları ve pasaporta sahip olmaları, ikamet şartlarında Antalya ilinde yaşamaları yada ikamet edebilecek durumda olmaları gerekli olacak. 1990 ile 2000 yılları arası doğumlu olan adaylar tecrübe şartı aranmayacak. Tecrübe şartı olanlar içinde yapılacak başvurularda adayların 5 yıl öncesinde son uçuşlarını gerçekleştirilmiş olmaları gerekmektedir. Diğer yandan adayların iyi derecede İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Kazakça dillerini konuşabilmeleri istenilmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Eğitim şartlarında ise lise ve dengi okullardan mezun olmak, yurt dışı okullardan mezun olanlar için denkliği olması, erkek adayların 1 yıl askerliğini ertelemiş olması ya da askerliğini yapmış olması gerekmektedir. Diğer başvuru şartlarında ise adli sicil kaydı olmamış olmak gerekmektedir.

Kabin memuru kadrosundaki alımlarda adayların seyahat yapmaya engel bir durum olmaması, ekip çalışmasına yatkın olması pozitif, güler yüzlü, yüzme bilen, öğrenmeye yatkın, insan ilişkilerde başarılı, mesleki şartların getirdiği diğer şartlara sahip adaylar başvuru yapabilecekler.

Kabin Memuru Maaşları Ne Kadar? OnurAir Havayolları Firmasında görevlendirilen kabin memuru maaşları resmi olarak açıklamasada maaş bilgisini paylaşan personellerin paylaştığı rakamlara göre en düşük 2.324 TL ie en yüksek 7.280 tl arasında maaş almaktalar. Buna göre ortalama 4.150 Tl maaş almaktadırlar.

Başvurular nasıl yapılacak? Adaylar personel alım ilanlarına online olarak başvuru yapabilecekler. Bunun için http://bit.ly/2PwYCFw adresini yeni tarayıcıdan açmak ve başvuruları tamamlamak yeterli olacak.

Editör: TE Bilisim