Türkiye'de farklı noktalara ile  Dünyada genelindeki pek çok noktaya uçuşlar gerçekleştiren Hava Yolları firmaları arasında yer alan OnurAir 10 farklı kadroda personel alım ilanları açıkladı. Dikakt çeken kadrolar arasında lise mezunu kabin memuru, yüksek okul mezunu ise depo görevlisi kadrosu geliyor. Buna göre yeni açıklanan tecrübesiz ya da tecrübeli kabin memuru alımı başvuru şartları şu şekilde açıklandı.

KABİN MEMURU ALIMI ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olması, Antalya ilinde ikamet edebilecek durumda olması istenilmektedir. Deneyimsiz kadroda başvuru yapacak adayların 1990-2000 tarihleri arasında dünyaya gelmiş olası, tecrübeli adaylar arasından deneyimli olarak başvuru yapacak adaylar için uçuş arasının en fazla 5 yıl olması yabancı dil şartlarında ise İtalyanca, Kazakça, Almanca, İngilizce dillerini iyi derece konuşabilmeleri gerekli olacaktır. Adayların lise mezunu olması istenilmektedir. erkek adayların askerliklerini en az 1 yıl tecil etmiş olmaları ve adli sicil kaydını bulunmaması gerekmektedir. Diğer alımlar şu kadrolarda olacak!

10 FARKLI KADRODA TECRÜBELİ, TECRÜBESİZ!

Komponent takip uzmanı, ekip tahsis görevlisi, kabin memuru, uçak sistem mühendisi, depo görevlisi, yazılım uzmanı, iç mimari yazılım uzmanı, makine mühendisi, endüstri mühendisi, malzeme planlama mühendisi kadrolarında alımlar devam ediyor. Depo görevlisi başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı.

DEPO GÖREVLİSİ ALIMI;

İki yıllık meslek yüksek okullarından mezun olmak ya da üniversite mezunu olmak, iyi derecede ingilizce bilgisinin olması, office programlarına hakim olmak, depo yönetimi yazılım modülleri hakkında bilgi sahibi olmak, vardiyalı çalışma esaslarına uyum sağlayabilmek, takım çalışmasına yatkın, kurallara uyum sağlayabilen erkek adaylarına askerliğini tamamlamış olmaları istenilmektedir. Tüm bu ilalara başvurular için detaylar şu şekilde;

Adaylar kariyer portalı üzerinden başvurularını tamamlayabilecek. Havacılık sektöründe faaliyet gösteren OnuAir firmasının personel alım ilanlarını aktarmaya devam edeceğiz.ilan ayrıntılarına http://bit.ly/2Tp7Rca adresi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Diğer Kabin memuru alımı ilanlarını takip etmek için TIKLAYIN

İŞİN OLSA