2017 Aralık ayında yayımlanan ilanlar arasında yer alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesine personel alımı yapıyor. Başvurular ilanın yayımlanmasının ardından başladı ve artık sona ermektedir. Buna göre Ondokuz Mayıs Üniversitesi  bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için toplamda 47 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak Hemşire alımı yapacak. Adyalardan bu kadro için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartı aranacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu boş kadro için adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak, Daha önce üniversitede çalışmı ve görevini son verilmemiş olmaları gerekmektedir.

Adaylardan özel olarak kadrosuna göre Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak  ve ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından b grubu puan durumuna göre KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları şarttır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlana başvurular, ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 08 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Ondokuz Üniversitesi Personel Daire Başkanlığının resmi internet sitesinde bulunan başvuru sistemi ile online olarak yada şahsen olarak yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim