Orman Genel Müdürlüğü yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere memur alım ilanı ile alım yapacağını belirtti. Buna göre OGM farklı bölgelerden toplamda 22 kişilik boş kadro ile Orman Muhafaza memuru alımı yapacak. Söz konusu alımlar Taşra teşkilatına alım yapacak.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine 22 kişiik boşluk ile, Bursa 3 Bilecik 3, Ordu 3, Kastamonu 3, Sinop 3, Muğla 3, Bartın 2 ve Karabük'te 2 olmak üzzere farklı 8 Taşra teşkilatına orman muhafaza memuru alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeler içi öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Buna göre adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak ve bunu sağlık kurumları tarafından rapor ile belgelemek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmak ve öğretim Kurumların Ön Lisans programından, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına, 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 27 Eylül 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Adaylara verilen bu 10 günlük başvuru süresi içerisinde adaylar başvurularını, OGM resm internet sitesi olan http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresi üzerindeki başvuru formunu elektronik ortamda doldurarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bunun dışında yapılacak hiçbir başvuru kabul edilemeycektir.

Adayarın başvuru yapmaları durumunda adaylara sözlü ve uygulamalı sınav yapılacaktır. Söz konusu sınava girmeye hak kazanan adayların listesi 02 Ekim 2018 tarihnde www.ogm.gov.tr adresinde yayımlanacak ve herhangi bir yazılı bildirm yapılmayacaktır.

İlan hakkına detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim