Resmi Gazete tarafından geçtiğimiz günlerde orman Mühendisi alımı ilanı yayımlanmıştı. Yayımlanmış olan ilana göre Orman Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı illerden olmak üzere toplamda 46 kişilik kadro ile alım yapacak. Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen şartları taşımaları gerekmekte ve son başvuru gününe kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

HANGİ İLLERDEN ALIM YAPILACAK?

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatlarına 46 kişilik kadro ile 5. dereceli, Çorum 2, Tokat 2, Samsun 1, Çankırı 1 Artvin 3, Bolu 2, Bilecik 1, Denizli 1, Hakkari 1, Bitlis 1, Bingöl 1, Ardahan 1, Erzurum 2, Kars 2, Giresun 2, Ordu 2, Sivas 2, Isparta 1, Kırklareli 1, Kastamonu 10, Sinop 2, Yozgat 1 , Muğla 1, Gümüşhane 1, Zonguldak 1 , Bartın 1 ve Karabük 1 olmak üzere toplamda 46 kişilik kadro ile orman mühendisi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Orman Genel Müdürlüğü adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, tam teşeküllü sağlık kuruluşlarından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmadığını gösterir sağlık raporu alabilmek, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, yükseköğretim kurumlarının lisans programlarının Orman Mühendisiliği bölümünden mezun olmuş olmak şartları aranacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

İlgili ilan için başvurular 14 Ocak 2019 tarihi ile başlamış olup en geç 25 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar son başvuru günü en geç 23:59 a kadar başvurularını, http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun adaylar tarafından doldurulması suretiyle çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır.

Ayrıca adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna bakılarak sıralama yapılacak ve sıralamada iyi derece alan adayların başvuruları kabul edilerek sınava tabii tutulacaklardır. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni

Ayrıca ilgili ilan için başvuru sonuçları açıklandığında Mobil bildirim ile anında haberdar olabilmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anında sonuçlardan haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.