Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamlığı toplamda 15 işçi alım ilanı yayınladı. Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamlığı tarafından yapılan 15 personel alımı ilanına sizlerle paylaşıyoruz.

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamlığı yapmış olduğu duyuru ile birlikte birçok açık pozisyon için personel alacağını duyurdu. Peki Sandıklı Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuru için kimler başvuruda bulunabilir? Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamlığı personel alımı ilanına toplamda kaç kişi başvuruda bulunabilir? Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamlığı ve İŞKUR aracılığı ile ortak olarak duyurular personel alımı ilanı için detaylar bu şekilde;

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamlığı İŞKUR aracılığı ile toplam 15 kamu personeli alımı ilanı. Sandıklı kayma alınacak ilanı 4 adet şoför, 9 adet temizlik görevlisi 2 adet iş makinaları operatörlüğü alınacağı belirlendi. Sandıklı Kaymakamlığı tarafından yapılan personel alımı ilanına En az ilkokul mezunu olan adaylar başvuruda bulunabilecekler.

Sandıklı Kaymakamlığı tarafından özellikle iş makinaları Operatör için açılan ilanı bulunmak isteyen adaylardan en az beş yıllık deneyime sahip olması istenecek. Ayrıca Sandıklı Kaymakamlığı 15 personel alım ilanı için 4 şoför, 2 operatör ve 9 temizlik görevlisi alımına sadece İŞKUR aracılığı ile başvurular yapılacaktır.

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamlığı 15 daimi işçi alım süresi en son başvuruları 30 Ocak 2017 tarihi ne kadardır.Bu tarihe kadar kendilerine yan bölümler için adayların başvurularını İŞKUR üzerinden yapmaları gerekmektedir.