Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığına bağlı İŞKUR üzerinden notere büro memuru alımı gerçekleştirilecektir!

Kamu kurumlarına ve firmalara personel alım ilanları açıklayan İşkur yeni açıklamış olduğu ilanda Gaziantep 12. noterliği noter katibi büro personeli alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından açıklanan ilanda noter katibi olmak için adayların on parmak klavye eğitimi almış olmaları gerekmektedir. İstenilen diğer başvuru şartları şu şekildedir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların eğitim şartlarında en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir.

Yaş şartlarında ise 25 yaş altında olmak istenmektedir.

Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde ki genel şartları taşıyan adayların müracaat etmeleri istenmektedir. Kamu haklarından mahrum olmamak ve adayların on parmak klavye eğitimi almış olmaları askerliğini yapmış olmaları başvuruda istenen diğer şartlara sıralanmıştır

On parmak klavye eğitim alan adaylarını klavyeyi iyi derecede kullanmaları office programına hakim olmaları istenilen şartlar arasındadır.

Maaş hakları; 1 kişilik tam zamanlı Katip alımında adaylar asgari ücret düzeyinde maaş hakları bulunacaktır. Müracaat yapacak adayların mesai saatlerinden saat 16 -17 aralığında şahsen olarak gerçekleştirmesi istenmiştir. Müracaatlar 17 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecektir. İlan numarası ise 00005582254 olarak açıklanmıştır.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim