Türkiye genelinde bulunan pekçok banka bünyesine yapılacak olan personeller ile birlikte iş istahdamı sağlayarak birçok bankanın daha hızlı şekilde işlem görmesini sağalyacaktır. Oluşturulan personel profilleriyle uzun süreli olarak çalışacak olan banka personeli adayların, yapacakları başvurularda en önenmli noktalardan bir taneside başvuru yapılmadan önce belirlenen başvuru şartlarını okuyarak başvuur yapmalarıdır. 

Personel Alımı Yapacak Olan Bankalar

Türkiye genelinde yapılacak olan alımlar için " Türkiye Finans Katılım Bankası, Aktif Bank, Yapı Kredi Bankası, Burgan Bank, ICBC, Türkiye Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank, Fibabanka, HSBC Bank, QNB Finanasbank, Türkiye Ekonomi Bankası" alım yapacak olan bankalardandır. 

Genel Başvuru Şartları

Banka bünyesinde çalışacak olan personellerin barındırması gerektiren başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, kamu haklarından mahrum kalmamak, açık kadrolar ile ilgili eğitim düzeyini karşılıyor olmak ve belirlenen özel şartları sağlıyor olmak, erkek adaylar için askerliklerini bitirmiş olmak ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olmak" istenilen genel başvuru şartlarındandır. 

Editör: TE Bilisim