Ülkemiz başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında spor ürünler ve malzemeleri konusunda en çok tercih edilen, en sık görülen markalardan bir tanesi Nike INC firmasıdır. Nike satış hacmini her sene geliştirebilmek için yeni sponsorluk anlaşmaları yapmakta ve ürün hacmini de giderek geliştirmektedir.

Yine Nike firması çalışmalarını sürdürdüğü gibi uygun pozisyonları içinde personel alımları gerçekleştirmektedir. Personel alımları yapılmadan önce Nike firması açık pozisyonları tanımlamakta ve bu pozisyonlar için ilanlarını hazırlayarak kariyer siteleri vasıtası ile iş ilanlarını duyurmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak sizlere nike Türkiye iş ilanları 2018'i listeliyoruz. Peki iş ilanlarına ilişkin detaylar nedir?

İŞ İLANLARINA İLİŞKİN DETAYLAR NEDİR?

Nike 2018 yılı için yayımladığı iş ilanlarına çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki 2018 iş ilanlarına ilişkin detaylar nedir? Buna göre personel alımları Nike tarafından yapılmakta olup gelen başvuru ilanları da yine Nike tarafından incelenmektedir. Nike genel olarak alışveriş merkezlerinde ve işlek konumlarında bulunan mağazaları için satış temsilcisi personeli almakta olup bu pozisyon için en az lise mezunu olmak, satış potansiyelini olmak, diksiyonu düzgün olmak, ürün tanıtabilir olmak gibi niteliklere adayların sahip olması gerekiyor. Peki iş ilanları için pozisyonlar ve başvuru detayları nedir?

İŞ İLANLARI ve POZİSYONLAR

Nike kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yayımlamış olduğu iş ilanlarına personel alımları gerçekleştirmektedir. Buna göre personel alımları Satış Danışmanı, Engelli Personel, Satış Temsilcisi, Kasiyer iş ilanları için yapılmakta olup adayların müracaatlar için (https://goo.gl/kafgqw) linkini takip ederek buradan başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İLANLARI BURADA