Nike personel alımı yapıyor. Nike bünyesindeki personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde personel alacak. Sizde Nike iş başvurusunda bulunmak için ilanın devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Nike bilindiği üzere ve herkesçe tanınan en ünlü spor giysisi tasarlayan ve üreten bir markadır. Kuruluşu ABD olan bu marka 1972 yılından bu yana yaptığı başarılı çalışmaları ile insanların gözünde en iyi marka olmuştur. Pek çok kişi tarafından da tercih edilmekte olan Nike personel alımı ile daha da büyümek için kolları sıvamıştır.

Nike bugün kadın, erkek ya da çocuk fark etmeksizin her yaşta insan için aralıksız ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına çalışmalar yapmakta ve yeni ürünleri piyasaya sürmektedir. Nike personel alımı yapmayı düşündüğü pozisyonlar için aradığı kişilerdeki nitelikleri de belirtmiştir. Bu niteliklerden bazıları:
Nike'n mağazalarında çalışabilmesi için gerekli adayların bu mağazacılık sektöründe tecrübeli olması istenmektedir. Kaliteli bir markanın kaliteli çalışanları olmasını istemesi markanın ismini hak ettiğinin bir göstergesi olsa gerek. Ve bu mağazacılığı kendine bir yaşam tarzı olarak seçmiş kişileri daha çok tercih edecekleri de kaçınılmazdır. Ayrıca insanlarla olan iletişimi kuvvetli, kendine olan öz güveni yüksek kişiler, potansiyeli ve hayat enerjisi yüksek kişilerin de alınması konusunda tercih beyan etmişlerdir. Bu sayılanların yanı sıra Nike bir dünya markası olduğu için bu markayı tercih edenler de global olacaktır. Bu nedenle başvuru yapacak kişiler arasında yabancı dil olarak İngilizce bilenler daha ön planda tutulacaktır. Kendini yenileyen ve fark yaratacak kişiliklere sahip kişiler, kişi kendinin dış görünüşüne ve kişisel bakımlarına özen gösteren, markayı en iyi şekilde kendinde benimseterek karşı tarafa da aynı şekilde sunabilecek, müşteri anlayışından kesinlikle ödün vermeyecek, yoğun iş temposunda dahi müşteriye en etkin bir şekilde odaklanabilecek yeni elemanlarını aramaktadır.

Bu bakımdan siz de eğer bu saydığımız niteliklere sahip iseniz böyle güçlü bir markada çalışmamanız için hiç bir neden yok. Başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/nike-inc-is-ilanlari-c37067-p36035/