Kamu kurumları açık pozisyonları için ilan yayımlamaya devam ediyor. Bugün İŞKUR üzerinden yayımlanan ilannlara bakıldığın da Niğde İl Özel İdare Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı ilanı yayımladığı görülmektedir.

Niğde İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre en az ilköğretim mezunu toplam 18 kişilik kamu personeli alımı yapacak. Peki detaylar nedir? Hangi pozisyonlar için Niğde İl Özel İdare Müdürlüğü kamu personeli alımı yapacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Niğde İl Özel İdare Müdürlüğü

Alınacak Personel Sayısı: 18

Son Başvuru: 12 Haziran 2017

En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Niğde İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlar ile 18 kişilik kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

Asfalt Distribütör Operatörü - 1 Personel

Kamyon Şoförü - 12 Personel

Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü - 5 Personel

BAŞVURULAR

Niğde İl Özel İdare Müdürlüğü yayımladığı 3 farklı ilan ile toplam 18 kişilik kamu personelia lımı yapacağını duyurdu. Müracaatlar İŞKUR üzerinden sürüyor nasıl başvuru yapılır. Adayların İŞKUR internet sitesi üzerinden ya da Niğde ili içerisinde bulunmakta olan İŞKUR şube ve müracaat merkezlerine giderek ilgili pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim