Nestle Personel Eleman Alımları

Nestle personel eleman alımları gerçekleştiriyor. Nestle bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda eleman alıyor. Sizde Nestle bünyesine katılmak için haberimizin devamındaki ayrıntıları inceleyebilirsiniz.

Nestle hem Türkiye’nin hem de dünyanın en büyük markaları arasında başı çeken firmalardan biri. Ülkemizde de faaliyetine hızlı bir şekilde devam eden Nestle, 2015 yılında personel alımlarının yıl sonuna kadar devam edeceğini açıkladı. Nestle Eleman Alımları ile büyümesine devam etmek isteyen bu köklü firmada siz de iş sahibi olabilirsiniz. Siz de bu köklü firmada iş sahibi olmak istiyorsanız kariyer sitelerinden firmanın iş ilanlarını takip edebilirsiniz.

2015 yılında da alımlara devam edecek olan firmaya çok sayıda personel alımı yapılacaktır. Türkiye çapında şu anda binlerce çalışanı bulunan Nestle, fabrika ve tesislerine yenilerini eklemeyi planlıyor. Bu fabrikalarda çalışacak personel için ise Nestle Eleman Alımları ile personel alımı yapılıyor. 2015 yılında hangi pozisyonlara personel alımı yapılacağını ise isterseniz firmanın resmi internet sitesinden isterseniz de kariyer sitelerinden öğrenebilirsiniz. 2015 yılının ilk aylarından bu yana alımlarına devam eden Nestle, yıl sonuna kadar da bir çok pozisyonda alımlarına devam edecektir. Şu anda firmanın açık olan pozisyonları ise şu şekildedir;

- Genel Başvuru,

- Müşteri Yönetimi,

- Ruhsatlandırma Müdürü,

- Uzun Vadeli Stajyer Programı

- Satış Operasyon Sorumlusu,

2015 yılı için açık olan Nestle Eleman Alımları ilanları bu şekildedir. Bunun yanı sıra sürekli olarak yeni iş ilanları açılmaktadır. Firmanın ilanlarından haberdar olmak için düzenli olarak sitemizi de takip edebilirsiniz. Genel başvuru ile firmaya iş başvurusu yapmanız durumunda ilerleyen zamanlarda açılacak pozisyonlarda iş bulma şansınız da artacaktır. Diğer ilanlarda ise aranılan şartları taşımanız gerekmektedir. Eğer ilan şartlarını taşıyorsanız firmanın insan kaynakları departmanı sizinle iletişime geçer ve sizi mülakata davet eder. Mülakatta da başarı göstermeniz durumunda işe alım süreciniz tamamlanır.

Nestle Personel Eleman Alımları İlanına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/nestl-turkiye-gida-sanayi-a-s-is-ilanlari-c1033-p358/

Editör: TE Bilisim