NEF İcra Kurulu Başkanından yapılan açıklama ile toplam 3 in 500 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Fethullahçı Terör Örgütü üyesi askerler tarafından yapılmak istenen darbe girişiminin ardından ülkede pek çok değişim yapılmış durumda. Kamuda on binlerce kişi gözaltına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı darbeye karışan personeller hakkında soruşturmalarına devam etmekte olup deliller ile darbeye karıştığı yada FETÖ, PDY, PKK gibi örgütlere bağlantısı olduğu kişileri tutuklamaya devam etmektedir. Kamuda atılan memurlar yerine memur alımı yapılacağı haberi memur olmak isteyenler için müjdeli haber olarak kamuoyuna duyurulurken NEF'den de personel alımı duyurusu yapıldı.

3 Bin 500 Personel

NEF'in yakın zamanda personel alımı yapacağı bekleniyordu ve İcra Kurulu Başkanı Erden Timur'un yaptığı açıklama ile beklentiler karşılanmış oldu. Yapılan açıklamaya göre NEF kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 3 bin 500 personel alımı gerçekleştirecek.

Alınacak olan personeller ve bu personellerin istihdam edeceği pozisyonlar hakkında detaylı bilgiler verilmedi. Ek olarak adayların iş başvurusu yapması içinde her hangi bir tarih verilmedi. Ancak NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur'un konu hakkında eni bir bildiriyi yakın zamanda kamuoyuna duyurması beklenmektedir. 

NEF gibi pek çok firmada askeri darbe girişiminin ardından yüzlerce personel alımı yapacağı konusunda resmi duyurular yapmaya devam ediyor. Bu bildirileri sizler için takip etmekte olup sitemizde bu haberlerin tamamını paylaşmaya devam ediyoruz.
Editör: TE Bilisim