2015 yılında ülkemizin en büyük 500 şirketi arasında 22. Sırada yer alan Naksan Plastik, plastik pozisyonunda elinde tuttuğu liderliğini devam ettirdi. Yönetim kurulundan yapılan açıklamaya göre Naksan Plastik başarısının sırrı modern teknoloji, yenilikçi ve doğru yatırımlar, programlı ve düzenli bir çalışma olarak değerlendirildi. 400 bin metre kare üretim alanında çalışmalarına devam ederek sanayi, hizmet ve tarım sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Günlük 850 ton üretim kapasitesi ile dünyanın en büyük ambalaj üreticilerinden biri konumunda. Naksan Plastik İş İlanları personel Alımı ve yaptığı yeni yatırımlar ile iş gücünü arttırarak üretim kapasitelerini en üst seviyelere taşımaya kararlı.

Bu makalemizde iş arayanlar için yazacağımız Naksan Plastik iş ilanları ile aradığınız işe kavuşma şansınız çok yüksek. Vereceğimiz bilgiler ve bağlantılar ile kendinize yeni bir iş bulabilir, yeni bir çalışma hayatına başlayabilirsiniz. Eğer işe ihtiyacınız varsa ve iş arıyorsanız yazımızı okumaya devam ederek ihtiyacınız olan işe kavuşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. Naksan Plastik İş İlanları personel Alımı yazımızda hangi pozisyonlarda, hangi şehirler de ne kadar sayıda işçi ve eleman alımı yapılacağını öğrenebilir, size en uygun olan ilana başvuru yapabilir ve aradığınız işe ve çalışma imkanlarına sahip olabilirsiniz. İhtiyacı olan personeli ve sayısını belirlemek ve bu doğrultuda personel ihtiyaçlarını gidermek amacıyla belirli bir misyon ile hareket eden Naksan Plastik İnsan Kaynaklarından yapılan duyuruya göre personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

İnsan Kaynaklarından yapılan duyuruya göre tüm çalışanlarına ve başvuru yapanlara gereken ve hak ettiği değeri veren Naksan Plastik iş güvenliği uzmanı, tasarım uzmanı, ebat uzmanı, kalite yönetim müdürü, yurt dışı tasarım sorumlusu, muhasebe personeli, e-ticaret sorumlusu, ihracat satış temsilcisi, üst düzey yönetici asistanı, ve elektrik ve elektronik mühendisleri pozisyonlarında yeni personel alımları gerçekleştirecek. Eğer sizde bu pozisyonlardan birinde çalışmak ve iş sahibi olmak niyetindeyseniz fırsatı kaçırmadan başvurunuzu yapın ve Naksan Plastik kalitesinin bir parçası olun. Personel alımları İstanbul Anadolu, Eskişehir, Gaziantep gibi şehirlerde yapılacaktır. İnternet üzerinden başvuru formuna ulaşmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/naksan-plastik-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c1746-p8187/